עוגת גבינה קרה עם ביסקוטים
עוגת גבינה קלה ומהירה להכנה. מתאימה מאוד לימי הקיץ החמים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 קופסאות גבינה 9%
- 3/4 כוס סוכר
- 1 חבילת ג'לטין עם 1/3 כוס מים קרים
- (מערבבים על אש קטנה עד שהג'לטין נמס)
- 2 שמנת מתוקה
- 1 חבילה ביסקוטים
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים את הג'לטין המומס, מערבבים קצת, מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אותה לתערובת הגבינה.
- 2. את הביסקוטים יש חותכים לחצי עם ניילון האריזה ומרטיבים עם מעט חלב. בתבנית קפיץ מסדרים את הביסקוטים על הדפנות והתחתית, שופכים את התערובת על הביסקוטים בעדינות ומצננים במקרר מספר שעות.
- 3. ניתן לקשט את העוגה עם שוקולד ודובדבנים.