פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בורגר שיבולת שועל

      באדיבות אתר הצמחונות הישראלי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קוואקר (ShutterStock)
      קוואקר (ShutterStock)

      מצרכים

      • 1 בצל קצוץ
      • כף שמן זית
      • 2 כוסות מים
      • 1/4 כוס רוטב סויה
      • שן שום כתושה
      • כף וחצי אבקת בצל
      • כף בזיליקום/אורגנו מיובש
      • 1/4 כוס שמרי בירה
      • 1/4 כוס זרעי חמניות או אגוזי מלך קצוצים
      • 1/3 כוס פירורי לחם
      • 2 כוסות שיבולת שועל

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את הבצל בשמן עד שהבצל מתרכך.
      • 2. מוסיפים למחבת את יתר החומרים פרט לשיבולת שועל, מערבבים היטב ומבשלים כחמש דקות.
      • 3. מוסיפים את שיבולת השועל, מערבבים היטב ומבשלים חמש דקות נוספות.
      • 4. מכסים את המחבת או את הסיר ומשהים בצד למשך שעה.
      • 5. יוצרים כ 15 כתיתות בגודל של חצי כוס. רצוי ליצור את הכתיתות עם ידיים רטובות ולסדר בתבנית אפייה משומנת.
      • 6. אופים ב 180 מעלות במשך 35 דקות, הופכים ואופים 15 דקות נוספות או מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
      • 7. אפשר להקפיא אם לא משתמשים בכל העיסה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -