וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקלות סוכר וקינמון

אלה בעצם בעוגיות אוזני פיל רק בפורמט של מקל ארוך

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

מקלות בצק עלים אחרי אפייה. דנה מלמד
מקלות בצק עלים אחרי אפייה

מצרכים למתכון

  • 400 גר' בצק עלים מופשר
  • 3 כפות חמאה מומסת (מומלץ מאד חמאה הולנדית צהבהבה ומשובחת)
  • 3 כפות סוכר חום בהיר + כפית גדושה קינמון
  • כף שקדים גרוסים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבצק על גבי משטח עבודה ובעזרת סרגל חותכים לרצועות באורך של כ 15 ס"מ ורוחב של כ 2 ס"מ.
  • 2. מברישים את רצועות הבצק בחמאה מומסת.
  • 3. מפזרים תערובת של סוכר וקינמון ומוסיפים שקדים גרוסים.
  • 4. מרימים בעדינות רצועת בצק ומגלגלים כמו ביסלי גריל לקבלת מקל ארוך ודק.
  • 5. מניחים את המקלות במרווחים של 2 ס"מ בתבנית על גבי נייר אפייה.
  • 6. אופים בחום של 180 מעלות עד שהמקלות זהובים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully