וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פאתוש

מתכון של השף עודד צפתי, ביסטרו בר "על הנהר"

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט פאתוש של ביסטרו על הנהר.
סלט פאתוש של ביסטרו על הנהר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 4 מנות:
  • 2-3 עגבניות
  • צרור עלי בזיליקום
  • 2-3 בצלים ירוקים – רק העלים הירוקים
  • כף עגבניות מיובשות
  • חצי פיתה
  • 1 ענף רוזמרין
  • 2 מדליונים של גבינת סנט מור
  • מעט סומק
  • שמן זית
  • קליפת לימון מלימון אחד
  • לטעם- מלח ומיץ לימון
  • 4-5 שיני שום אפויות.

אופן ההכנה

  • 1. בקערה שמים עגבניות חתוכות גס, בזיליקום ובצל ירוק (גם כן בחיתוך גס). מוסיפים את העגבניות המיובשות קצוצות דק. מוסיפים שמן זית ,לימון, מלח, קליפת לימון מגוררת ואת שיני השום האפויות.
  • 2. במקביל במחבת מטגנים את חצי הפיתה בשמן זית וענף רוזמרין עד להזהבה, חותכים את הפיתה לקוביות דקות אך גסות.
  • מערבבים את כל מצרכי הסלט מפזרים את חתיכות הפיתה המטוגנת, מלמעלה מניחים את מדליוני גבינת הסנט מור, ומפזרים מלמעלה מעט סומק.
  • - למי שלא מקפיד על כשרות. ניתן להוסיף לסלט חתיכות של בייקון מטוגן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully