- 1. מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה ולשים תוך הוספה הדרגתית של החלב עד לקבלת בצק רך מאוד ומעט דביק. מתפיחים עד להכפלת הנפח.
-
- 2. יוצרים כדורים (בגודל כדור פינג-פונג) טובלים בחמאה המומסת ולאחר מכן בתערובת הסוכר והקינמון. מורחים תבנית קוגלהוף (תבנית פרח עגולה עם חור במרכז) בחמאה/מרגרינה ובוזקים סוכר מסביב.מניחים את כדורי הבצק בתבנית ובין שכבה אחת לשנייה מפזרים את אגוזי הפקאן, הצימוקים והתמרים הקצוצים.
-
- 3. מניחים לתפיחה עד למילוי התבנית.
-
- 4. מורחים בחלבון ביצה, בוזקים מתערובת הסוכר והקינמון ומפזרים מעל אגוזים, צימוקים ותמרים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 170 מעלות צלזיוס כ- 35 דקות.
-
- 5. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי רשת.