וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטו אגוזי מלך

הרעיון פשוט למדי: במקום בזיליקום - תרד וארוגולה; במקום צנוברים - אגוזי מלך. התוצאה? רוטב פשוט להכנה, שהופך פסטה יומיומית למעדן עם סטייל

מתכון מאת: שיר הלפרן, מערכת וואלה

ממרח פסטו. עופרי זוטא
ממרח פסטו

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6-4 מנות:
  • 1 כוס עלי ארוגולה
  • 1 כוס עלי תרד
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
  • 2 שיני שום מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן

אופן ההכנה

  • טוחנים במעבד מזון עשבי תיבול, אגוזים, שום, פרמזן מלח, פלפל שחור גרוס טרי ואגוז מוסקט. מזלפים שמן זית וממשיכים לעבד למרקם של פסטו — לא נוזלי מדי. טועמים ומתקנים תיבול.
  • לגיוון: כשרוצים להכין רוטב לפסטה, אפשר להחליף את הפרמזן בריקוטה או קשקבל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully