פסטו אגוזי מלך
הרעיון פשוט למדי: במקום בזיליקום - תרד וארוגולה; במקום צנוברים - אגוזי מלך. התוצאה? רוטב פשוט להכנה, שהופך פסטה יומיומית למעדן עם סטייל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6-4 מנות:
- 1 כוס עלי ארוגולה
- 1 כוס עלי תרד
- 1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
- 2 שיני שום מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס גבינת פרמזן
אופן ההכנה
- טוחנים במעבד מזון עשבי תיבול, אגוזים, שום, פרמזן מלח, פלפל שחור גרוס טרי ואגוז מוסקט. מזלפים שמן זית וממשיכים לעבד למרקם של פסטו לא נוזלי מדי. טועמים ומתקנים תיבול.
- לגיוון: כשרוצים להכין רוטב לפסטה, אפשר להחליף את הפרמזן בריקוטה או קשקבל.