פסטה עם תרד, רוקפור, חמוציות ולימון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גר' פסטה ארוכה מבושלת (לינגוויני, מקרוני, ספגטי,פטוצ'יני)
- בצל קטן קצוץ דק
- 1 שן שום כתושה
- 200 גר' תרד שטוף וקצוץ
- חופן עלי אורוגולה קצוצים
- כף שמן זית
- 2 כפות חמאה
- מלח, פלפל
- קורט מוסקט טרי
- 50 גר' חמוציות מיובשות
- 100 גר' צנוברים קלויים
- קליפה מגוררת מלימון אחד
- 100 גר' רוקפור מפוררת גס
- 1 קופסה כדורי בייבי מוצרלה (לא חובה)
- מלח גס
אופן ההכנה
- 1 . מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- 2. מטגנים קלות את הבצל בחמאה ושמן זית.
- 3. מוסיפים את החמוציות ומאדים כשתי דקות.
- 4. מוסיפים שום, תרד ואורוגולה ומאדים מספר דקות.
- 5. מתבלים במלח פלפל ומוסקט.
- 6. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד מספר דקות.
- 7. מעבירים לקערה, מוסיפים קליפת לימון, צנוברים וכדורי בייבי מוצרלה.
- 8. זורים מעט מלח גס ומפזרים למעלה את הרוקפור המפוררת.