מאפה עלי לזניה, גבינות ועשבים

במתכון הזה השתמשתי בעלי לזניה שבורים שבושלו מעט במי מלח רותחים. אפשר להשתמש בכל פסטה שבוחרים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
מאפה פסטה גבינות ועשבים. דנה מלמד
מאפה פסטה גבינות ועשבים

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה מבושלת אל דנטה
  • 4 חלמונים
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 100 גר' גבינת צאן מפוררת
  • 100 גר' גבינה מלוחה
  • 100 גר' קשקבל
  • כוס עשבי תיבול מעורבים (בצל ירוק, פטרוזיליה, תרד, רוקט וכו')
  • ½ כוס עגבניות מיובשות חתוכות (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1 . מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 2. מערבבים את השמנת והחלמונים ומוסיפים מלח ופלפל.
  • 3. מערבבים בקערה את יתר המרכיבים ומעבירים לתבנית משומנת (קוטר 26) בחמאה.
  • 4. יוצקים על תערובת הפסטה והגבינות את תערובת השמנת והחלמונים.
  • 5. אופים כ40 דקות עד שמזהיב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully