וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק בצל עם שום כתוש

באדיבות השף יצחק פיינשטיין, מסעדת "אל גאוצ'ו"

מתכון מאת: מערכת וואלה

בצלים. Artoday
בצלים

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בצל חתוך לרצועות
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 3 כפות קמח
  • 150 גר' חמאה/מחמאה
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כפית טימין קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום.
  • 2. מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב,מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
  • 3. מוזגים את המרק לצלחת אישית ומניחים על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully