מרק בצל עם שום כתוש
באדיבות השף יצחק פיינשטיין, מסעדת "אל גאוצ'ו"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג בצל חתוך לרצועות
- 2 ליטר מים
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 3 כפות קמח
- 150 גר' חמאה/מחמאה
- 1 כף שום כתוש
- 1 כפית טימין קצוץ
אופן ההכנה
- 1. בסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום.
- 2. מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב,מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
- 3. מוזגים את המרק לצלחת אישית ומניחים על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.