מרק חצילים
באדיבות השף יצחק פיינשטיין מסעדת "אל גאוצ'ו"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ליטר מים
- 3 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 1 כוס "בשר" חצילים קלויים (3 חצילים בגודל בינוני)
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. את החצילים יש לקצוץ דק ככול שניתן (עדיף במעבד מזון עם להב פלסטיק)
- 2. בסיר מתאים יש לחמם את השמן להוסיף את השום ואת העגבניות ולטגן 5 דקות
- 3. להוסיף את הפפריקה לבחוש היטב
- 4. להוסיף את מרק העגבניות ולהביא לרתיחה
- 5. להוסיף את החצילים לערבב היטב ולבשל 5 דקות
- 6. להוסיף את מיץ הלימון והפטרוזיליה ולהגיש.