וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק חצילים

באדיבות השף יצחק פיינשטיין מסעדת "אל גאוצ'ו"

מתכון מאת: מערכת וואלה

חציל. ShutterStock
חציל

מצרכים למתכון

  • 1 ליטר מים
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כוס "בשר" חצילים קלויים (3 חצילים בגודל בינוני)
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. את החצילים יש לקצוץ דק ככול שניתן (עדיף במעבד מזון עם להב פלסטיק)
  • 2. בסיר מתאים יש לחמם את השמן להוסיף את השום ואת העגבניות ולטגן 5 דקות
  • 3. להוסיף את הפפריקה לבחוש היטב
  • 4. להוסיף את מרק העגבניות ולהביא לרתיחה
  • 5. להוסיף את החצילים לערבב היטב ולבשל 5 דקות
  • 6. להוסיף את מיץ הלימון והפטרוזיליה ולהגיש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully