וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת ספגטי עם שמנת ופטריות

מתכון מאת: לימור מגור,limormagor@walla.com

ספגטי מקרוני פסטה. ShutterStock
ספגטי מקרוני פסטה

מצרכים למתכון

  • 2 שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה
  • 12 פטריות שמפניון טריות לבנות וגדולות
  • אבקת מרק פטריות
  • שום כתוש
  • 1 בצל בינוני
  • אורגנו
  • כף יין לבן
  • חב' וחצי ספגטי מס' 8
  • גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים חב' וחצי ספגטי.
  • 2. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים לחמאה המומסת שום כתוש ובצל ומטגנים עד לקבלת צבע שקוף ויפה
  • 3. מוסיפים את הפטריות לאחר שחתכנו אותם לאורך לפרוסות יפות ומטגנים, עד לקבלת צבע יפה ומוסיפים תוך כדי הטיגון, פלפל שחור ומעט מלח, אורגנו, וממשיכים לטגן. מוסיפים כף יין לבן.
  • 4. מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה אחת ומערבבים ומנמיכים את האש. מוסיפים בהדרגה את השמנת השנייה. וממשיכים לערבב.
  • מוסיפים כף אבקת מרק פטריות.
  • מסמיכים את השמנת מספר דקות וסוגרים את האש.
  • 5. לוקחים תבנית ומניחים בה את הספגטי. מעל שופכים את כל הרוטב ומפזרים מעל את הגבינת מוצרלה.
  • 6. מדליקים את התנור על 180 מעלות, ומכניסים את התבנית ל-20 דק' שעד שהגבינה מבעבעת ומוציאים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully