- 1. מרתיחים חב' וחצי ספגטי.
-
- 2. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים לחמאה המומסת שום כתוש ובצל ומטגנים עד לקבלת צבע שקוף ויפה
-
- 3. מוסיפים את הפטריות לאחר שחתכנו אותם לאורך לפרוסות יפות ומטגנים, עד לקבלת צבע יפה ומוסיפים תוך כדי הטיגון, פלפל שחור ומעט מלח, אורגנו, וממשיכים לטגן. מוסיפים כף יין לבן.
-
- 4. מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה אחת ומערבבים ומנמיכים את האש. מוסיפים בהדרגה את השמנת השנייה. וממשיכים לערבב.
- מוסיפים כף אבקת מרק פטריות.
- מסמיכים את השמנת מספר דקות וסוגרים את האש.
-
- 5. לוקחים תבנית ומניחים בה את הספגטי. מעל שופכים את כל הרוטב ומפזרים מעל את הגבינת מוצרלה.
-
- 6. מדליקים את התנור על 180 מעלות, ומכניסים את התבנית ל-20 דק' שעד שהגבינה מבעבעת ומוציאים.