וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מיסו יפני

מתכון מאת: טליה,tulinature@gmail.com

מרק מיסו. ShutterStock
מרק מיסו

מצרכים למתכון

  • 1/2 חבילה בצל ירוק חתוך קטן
  • 2 חופנים אצות מיובשות. (להשרות במים פושרים עד לפתיחתם)
  • 1/2 חבילה טופו (לחתוך לקוביות)
  • 4 כפות תרכיז מיסו אדום
  • 2 כפות מירין
  • 2 כפיות (שקיקים) של דאשי יפני
  • 2 ליטר מים פושרים
  • 1 כפית פלפל לבן
  • 1 - 2 חופנים פטריות/אטריות ביצים דקות - לא חובה!

אופן ההכנה

  • 1. שופכים לסיר את 2 הליטר מים פושרים.
  • 2. מוסיפים את תרכיז המיסו האדום, המירין והפלפל הלבן לתוך הסיר ומערבבים טוב עד שימסו במים.
  • 3. מוסיפים את הבצל הירוק והטופו לתוך הסיר.
  • 4. לאחר שהמים בסיר רתחו מוסיפים את האצות (ללא המי) ומבשלים על אש בינונית עד לרתיחה מלאה.
  • 5. מומלץ שלאחר שהמים רתחו להוסיף פטריות/אטריות ביצים דקות ולערבב הכל יחד מדי פעם עד לרתיחה מלאה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully