וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק תירס ובצל חלבי-אקזוטי

מתכון מאת: טליה,tulinature@gmail.com

תירס. ShutterStock
תירס

מצרכים למתכון

  • 50 גרם חמאה/מרגרינה
  • 3 בצלים בינוניים (קצוצים דק)
  • 1 קופסת שימורים של תירס
  • 1 ליטר חלב
  • 2 כפות יין לבן
  • 1 כף קמח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית אבקת מרק פרווה
  • 1/2 כפית אבקת זנגביל
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט טימין
  • קורט פפריקה חריפה
  • 1.5 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל לבן
  • קרוטונים

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים חמאה/מרגרינה בסיר, מוסיפים את הבצל ומערבבים עד שיזהיב.
  • 2. מוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים. לאחר שהכל התערבב מוסיפים את התירס יחד עם נוזליו לסיר ומערבבים שוב.
  • 3. יוצקים את החלב לסיר ומערבבים עד שהתערובת הופכת לאחידה.
  • 4. מוסיפים את אבקת המרק, סוכר, זנגביל, אגוז מוסקט, טימין, פפריקה חריפה, המלח והפלפל ומערבבים.
  • 5. מרתיחים את המרק על אש בינונית עוד 10 - 15 דקות.
  • 6. מגישים בליווי קרוטונים.
  • בתיאבון!!!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully