וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ירוקים עם טוסט גבינת קממבר

מתכון מאת: שיר שאנס,chne_shnce@walla.com

סיר. Artoday
סיר

מצרכים למתכון

  • 80 גרם חמאה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 4 זוקיני פרוסים
  • 1/2 1 כוסות אפונה מוקפאת
  • 250 גרם תפרחות ברוקולי מוקפאות
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים
  • 200 גרם תרד טרי קצוץ
  • צרור אספרגוס חתוך לקטעים ( לא הכרחי )
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות קמח
  • 6 כוסות מרק ירקות צח או מרק בטעם עוף
  • 1 מכל שמנת לקצפת 32% מסדרת השף הלבן
  • להגשה
  • 6 פרוסות אלכסוניות מבאגט
  • 6 פרוסות אלכסוניות של קולאז’ קממבר
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים בסיר גדול חמאה ושמן מוסיפים את כל הירקות מתבלים במלח ובפלפל, מאדים כ- 10 דקות ובוחשים מדי פעם. מוסיפים את הקמח ובוחשים מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה 40 דקות.
  • 2. מרסקים את תכולת המרק במעבד ידני או במעבד מזון. מוסיפים למרק את השמנת ומביאים לסף רתיחה. טועמים ומשפרים תיבול.
  • 3. להכנת הטוסט: מסדרים את פרוסות הבאגט בתבנית, מניחים מעל את פרוסות הגבינה ואופים בתנור חם עד להזהבה.
  • 4. מגישים בעיטור עירית קצוצה וטוסט גבינת קממבר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully