פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חצילים קלויים ברוטב עגבניות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פרוסות חצילים (ShutterStock)
      פרוסות חצילים (ShutterStock)

      מצרכים

      • 2 חצילים
      • מלח גס
      • 2 ביצים
      • רבע כוס קמח
      • שמן קנולה
      • בצל קצוץ דק
      • שום כתוש
      • רסק עגבניות/עגבניות מרוסקות
      • 1.5 כוסות מים
      • מלח, פלפל, אבקת מרק

      אופן ההכנה

      • 1. פרסו את שני החצילים לפרוסות דקות (פחות או יותר ס"מ 1).
      • 2. הניחו אותם על צלחת ופזרו עליהם מלח גס. הניחו להם למשך שעה ונגבו את המלח בנייר סופג.
      • 3. הכינו בלילה מהביצים והקמח
      • 4. הרתיחו שכבה עבה של שמן במחבת.
      • 5. טבלו את פרוסות החצילים בבלילה וטגנו בשמן עד שמזהיבים.
      • 6. בסיר נפרד הרתיחו מעט שמן וטגנו את הבצל והשום.
      • 7. הוסיפו את הרסק ואת המים.
      • 8. טבלו במלח, פלפל ואבקת מרק (אפשר להוסיף מעט קינמון).
      • 9.לאחר רתיחה הוסיפו את החצילים המטוגנים לרוטב למשך רבע שעה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -