וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אפונה סינית בתחמיץ בלסמי ופרמז'ן

מתכון מאת: שף מיקי סויסה,mikisn@walla.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • חומרים :
  • 2\1 ק"ג אפונה סינית
  • 1 סלסה פטריות שמפניון פרוסות
  • 2 גזרים פרוסים דק
  • חופן נבטים
  • 50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
  • לתחמיץ:
  • 4\1 כוס חומץ בלסמי
  • מיץ מתפוז אחד
  • 4\3 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 1 כף דבש

אופן ההכנה

  • 1. תחילה חולטים את האפונה הסינית במים רותחים למשך 1-2 דקות ומוציאים למי קרח .
  • 2. להכנת התחמיץ – מעבירים את כל החומרים למעבד מזון מלבד השמן זית וטוחנים מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי ותוך כדי פעולת המעבד עד לקבלת מרקם סמיך .
  • 3. מערבבים בקערה את האפונה הסינית עם שאר המרכיבים מתבלים בתחמיץ הבלסמי ומפזרים גבינת פרמז'ן מעל .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully