סלט פרובנס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חציל בקליפה חתוך לקוביות
 - 2 בצלים ירוקים
 - 8 גבעולי שמיר קצוצים
 - עגבניה גדולה
 - חצי קופסא גרגירי חומוס מבושלים
 - מלח, פלפל גרוס
 - שמן זית
 - 6 עלים בזיליקום (עדיף טרי)
 - מיץ מלימון שלם
 
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את החצילים בשמן זית ומסננים.
 - 2. קוצצים את הבצל והעגבניות והבזיליקום.
 - 3. מערבבים עם יתר המצרכים ומשהים חצי שעה לפי ההגשה על מנת שהטעמים יספגו.
 
