פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      הלזניה של אורן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לזניה (Artoday)
      לזניה (Artoday)

      מצרכים

      • 2 חצילים
      • 1 בצל גדול קצוץ
      • 4 שני שום גדולים קצוץ
      • 1 קופסה של עגבניות מרוסקות
      • 1 רסק עגבניות קטן
      • 1כוס מים
      • 1 חבילת בזילקום
      • 2 חפיסות של גבינת ריקוטה 5%
      • 1 חבילת גבינה צהובה מגורדת
      • 1 חבילה של עלי פסטה
      • פלפל שחור
      • מלח
      • 1 כפית סוכר
      • טימין
      • מעט צ'ילי גרוס (לא חייב)

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים חצילים - פורסים לפרוסות לאורך טובלים בשמן זית ומסדרים על נייר פרגמנט בתוך מגש מפזרים מעט טימין ומלח . מכניסים לתנור לכ - 15 - 20 דק'
      • 2. מכינים את הרוטב - במחבת גדול שמים את השמן זית מוסיפים את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את השום.
      • 3. לאחר כמה דק' מוסיפים את העגבניות, מוסיפים את רסק העגבניות, כוס מים, מתבלים במלח כפית סוכר צ'ילי ובזיליקום
      • 4. מכינים את מלית הגבינה - לוקחים את הגבינות ומערבים אותן יחד מוסיפים פלפל שחור
      • 5. להרכבת המנה לוחים מגש אלומיניום ופורשים עלי לזניה מעל רוטב ומעל זה את הגבינה . שוב עלי לזניה רוטב ומעל פרוסות חצילים . שוב עלי לזניה רוטב וגבינה לסיום מכסים בעלי לזניה ושופכים את כל הרוטב שנשאר .
      • 6. מכניסים לתנור ל 25 דק' בחום של 180 מעלות . מוצאים, מפזרים את גבינת הפרמזן ומחזירים לתנור לעוד כ - 5 - 10 דק' נוספות

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -