- 1. מערבבים ואת השמרים עם חצי כוס המים הפושרים
-
- 2. לשים את כל חומרי הבצק, כולל השמרים המומסים ומניחים במקום חמים להתפחה.
-
- 3. מחלקים ל-12 כדורים מניחים בתבנית משומנת מכסים במגבת לחה ומתפיחים שוב לכחצי שעה (או במקרר למשך הלילה)
-
- 4. חותכים את החציל לקוביות זורים מלח ומניחים ל1/2 שעה,שוטפים ומייבשים,מטגנים ומספיגים במגבת נייר
- משטחים כל כדור לעיגול ומניחים ל-10 דק'
-
- 5. מחממים תנור ל-250 מעלות עם תבניות בפנים
-
- 6. יוצקים מעט שמן זית לתבניות החמות ומברישים, מניחים עיגול בצק ומעליו את החצילים והגבינה
-
- 7. אופים 5 דק'