וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילות חציל במילוי גבינת עזים

ברוטב עגבניות מוקרם בגבינת קשקבל

מתכון מאת: ברוך דבח בית קפה קונדטוריית 'ממבו' מסעדת שף,mambo100@walla.com

פרוסות חצילים. ShutterStock
פרוסות חצילים

מצרכים למתכון

  • 2 חצילים או יותר
  • 1 גבינת פרומעז
  • גבינת קשקבל או צהובה
  • 2\1 קג עגבניות לבישול
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 שני שום טרי
  • צרור בזיליקום טרי
  • כף של רסק עגבניות
  • מלח פלפל וסוכר

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את החציל לאורכו לרצועות דקות.
  • 2. מטגנים בשמן בשני הצדדים עד להזהבה
  • 3. מוציאים ומניחים על נייר סופג עד לצינון ( ניתן גם לסדר על גבי נייר אפיה ולמרוח מעט שמן זית ולאפות בתנור כ-10 דקות)
  • חותכים גבינת עזים ומגלגלים לאצבעות, שמים בכל דף חציל ומגלגלים.
  • 4. מסדרים בתבנית הגשה שיכולה להיכנס לתנור.
  • 5. מכינים את הרוטב: חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים את העגבניות,מוציאים את הליבה וחותכים לקוביות.
  • 6. בסיר נוסף שמים את שמן הזית, מוסיפים את השום ומטגנים עד הזהבה.
  • 7. מוסיפים את העגבניות החלוטות ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הרוטב ,לקראת סוף הבישול מוסיפים את הבזיליקום, רסק עגבניות ואת התבלינים.
  • 8. יוצקים את הרוטב על גבי החצילים, מפזרים מלמעלה גבינת קשקבל ומכניסים לתנור ל-10 דקות ב-220מעלות
  • 9. להגיש חם בתוספת ברוסקטות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully