- 1. פורסים את החציל לאורכו לרצועות דקות.
-
- 2. מטגנים בשמן בשני הצדדים עד להזהבה
-
- 3. מוציאים ומניחים על נייר סופג עד לצינון ( ניתן גם לסדר על גבי נייר אפיה ולמרוח מעט שמן זית ולאפות בתנור כ-10 דקות)
- חותכים גבינת עזים ומגלגלים לאצבעות, שמים בכל דף חציל ומגלגלים.
-
- 4. מסדרים בתבנית הגשה שיכולה להיכנס לתנור.
-
- 5. מכינים את הרוטב: חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים את העגבניות,מוציאים את הליבה וחותכים לקוביות.
-
- 6. בסיר נוסף שמים את שמן הזית, מוסיפים את השום ומטגנים עד הזהבה.
-
- 7. מוסיפים את העגבניות החלוטות ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הרוטב ,לקראת סוף הבישול מוסיפים את הבזיליקום, רסק עגבניות ואת התבלינים.
-
- 8. יוצקים את הרוטב על גבי החצילים, מפזרים מלמעלה גבינת קשקבל ומכניסים לתנור ל-10 דקות ב-220מעלות
-
- 9. להגיש חם בתוספת ברוסקטות