וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת ליצ'י ושקדים מקורמלים

מתכון של הקונדיטור גיל בר חיים, קונדיטוריית "לה פנריה"

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת ליצ'י של לה פנריה.
עוגת ליצ'י של לה פנריה

מצרכים למתכון

  • ל-תבנית אינגליש קייק באורך 26 ס"מ
  • 1 כוס שקדים שלמים מקולפים
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 800 גר' חמאה
  • 3 כפות דבש
  • 0.5 כפית קינמון
  • 0.5 כוסות סוכר
  • 1.25 כוס סוכר דמררה
  • 4 ביצים
  • 0.5 כפית גרידת תפוז
  • 15 ליצ'י מקולפים

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את הסוכר הלבן עד לקבלת קרמל מוסים את השקדים והדבש מערבבים כדקה ומצננים בחוץ .
  • 2. מערבבים את החמאה עם הסוכר דמררה ובהדרגה מוסיפים הביצים עד להקצפה אחידה ואורירית . מוסיפים את הקמח , קינמון גרידת תפוז וליצ'י ומחברים הכל עד קבלת מרקם אחיד .
  • 3. מוזגים לתוך תבנית האפיה ומשטחים יפה , מפזרים את השקדים בצורה יפה על העוגה .
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 35 דקות בערך .
  • 5. מצננים מעט ומגישים .
  • 6. גלידה וניל תהיה ליווי מצויין לעוגה .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully