ליצ'י בשוקולד
לכל מי שתהה מה אפשר לעשות עם ליצ'י
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 ק"ג ליצ'י מקולף ומגולען
- 100 גרם דובדבנים טריים או מסוכרים
- 170 גרם שוקולד לאפייה
- 1 כף מרגרינה צמחית
אופן ההכנה
- 1. מייבשים את הפרי המקולף בין כמה שכבות של נייר מגבת, בערך שעה.
- 2. חותכים את הדובדבנים לחצאים וממלאים בהם את פירות הליצ'י.
- 3. מערבבים את השוקולד עם המרגרינה בכלי קטן ומבשלים בחום נמוך, תוך כדי בחישה מתמדת. כאשר השוקולד נמס, מסירים מעל האש ומניחים מעט להתקרר.
- 4. טובלים כל ליצ'י ממולא בשוקולד הנמס, עד שיצופה במלואו. מוציאים את הליצ'י בזהירות מתוך השוקולד ומניחים אותו על נייר שעווה.
- 5. מצננים במקרר.