וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת פטריות וסלרי

מתכון מאת: לריסה שרעבי,OREL22_22@WALLA.COM

פטריות פורטבלו. ShutterStock
פטריות פורטבלו

מצרכים למתכון

  • 2 קופסאות שימורים של פטריות
  • 330 גרם סלרי
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפיות מלח
  • 3 ביצים
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 ו3/4 כוסות מים
  • 150 גרם גבינת כבשים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 3 בצלים בינוניים
  • פלפל שחור לתבל לפי הטעם
  • ופטרוזליה לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. שופכים את הקמח, אבקת האפיה, כוס מים ואת הביצים לקערה, מוסיפים את המלח ומערבבים עם כף.
  • 2. שמים בקערה הבינונית את הגבינה, 3/4 כוס מים ותמצית הוניל ובוחשים.
  • 3. מוסיפים את עיסת הגבינה לקערה הגדולה.
  • 4. חותכים את הבצל ואת הסלרי ומוסיפים אותם ואת הפטריות לקערה, ומערבבים, ומתבלים לפי הטעם.
  • 5. שופכים את העיסה לתבנית האפיה.
  • 6. שמים בתנור לכ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 7. הפשטידה מוכנה כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully