וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בננות ברוטב ברנדי ודובדבנים

מתכון מאת: קוראל,koral10v@walla.com

אילוסטרציה. shutterstock, ShutterStock
אילוסטרציה/shutterstock

מצרכים למתכון

  • 5 בננות קלופות בשלות מאוד
  • חצי כוס ברנדי
  • 5 כפות סוכר חום
  • דובדבנים מתוך קופסא
  • חמאה
  • קמצוץ של עלי נענע טריים

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הבננות וחוצים אותן לשניים
  • 2. מורחים על כל שתי חצאים של בננות כפית סוכר חום
  • 3. מורחים מחבת טפלון בחמאה ושמים את הדובדבנים ואת הברנדי והנענע וכעבור חמש דקות מוסיפים את הבננות.
  • 4. מבשלים כ-10 דקות נוספות ומגישים לכל אדם שני חצאי בננה עם הרוטב שנוצר מהברנדי, הדובדבנים והנענע ושמים מעל הבננה חתיכת עלה נענע ירוק טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully