בננות ברוטב ברנדי ודובדבנים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5 בננות קלופות בשלות מאוד
- חצי כוס ברנדי
- 5 כפות סוכר חום
- דובדבנים מתוך קופסא
- חמאה
- קמצוץ של עלי נענע טריים
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הבננות וחוצים אותן לשניים
- 2. מורחים על כל שתי חצאים של בננות כפית סוכר חום
- 3. מורחים מחבת טפלון בחמאה ושמים את הדובדבנים ואת הברנדי והנענע וכעבור חמש דקות מוסיפים את הבננות.
- 4. מבשלים כ-10 דקות נוספות ומגישים לכל אדם שני חצאי בננה עם הרוטב שנוצר מהברנדי, הדובדבנים והנענע ושמים מעל הבננה חתיכת עלה נענע ירוק טרי.