פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק מלון מרענן עם ריחן, חלב קוקוס וקוויאר אבטיח

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק מלון וחלב קוקוס (יח
      מרק מלון וחלב קוקוס (יח"צ)

      מצרכים

      • חצי ק"ג מלון קלוף ונקי מגרעינים
      • 100 מ"ל חלב קוקוס
      • 6 עלי ריחן (בזיליקום)
      • מעט גרידת קליפת הדרים ( תפוז )
      • 200 גר' קרח כתוש
      • 120 גר' סוכר
      • 150 מ"ל מים
      • כדורי אבטיח קטנים לקישוט
      • הערה: לגרסה אלכוהולית (אופציונלי) ניתן להוסיף 1 כוס צ'ייסר ליקר מידורי מלון (או כל ליקר אחר על בסיס פירות)

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים סירופ סוכר: ממיסים סוכר, מים וגרידת תפוז. מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי כמות נוזל. להמתין עד שיתקרר
      • 2. יש לטחון את המלון, חלב הקוקוס, עלי הריחן וכוס צ'ייסר קטנה מסירופ הסוכר במעבד מזון, עד לקבלת מרקם קרמי, אחיד וחלק. המעוניינים בגרסה האלכוהולית יוסיפו גם את הליקר.
      • 3. להוסיף קרח כתוש (בסגנון ברד), כשהיחס בין הברד למרק המלון הוא חצי – חצי.
      • 4. אפשר להוסיף כדורי אבטיח קטנים שגולפו באמצעות כף פריזיאן קטנה .
      • 5. לקשט עם עלי או תפרחת ריחן .
      • 6. ניתן לשתות את המרק או לאכול עם כף.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -