וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מלון מרענן עם ריחן, חלב קוקוס וקוויאר אבטיח

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק מלון וחלב קוקוס.
מרק מלון וחלב קוקוס

מצרכים למתכון

  • חצי ק"ג מלון קלוף ונקי מגרעינים
  • 100 מ"ל חלב קוקוס
  • 6 עלי ריחן (בזיליקום)
  • מעט גרידת קליפת הדרים ( תפוז )
  • 200 גר' קרח כתוש
  • 120 גר' סוכר
  • 150 מ"ל מים
  • כדורי אבטיח קטנים לקישוט
  • הערה: לגרסה אלכוהולית (אופציונלי) ניתן להוסיף 1 כוס צ'ייסר ליקר מידורי מלון (או כל ליקר אחר על בסיס פירות)

אופן ההכנה

  • 1. מכינים סירופ סוכר: ממיסים סוכר, מים וגרידת תפוז. מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי כמות נוזל. להמתין עד שיתקרר
  • 2. יש לטחון את המלון, חלב הקוקוס, עלי הריחן וכוס צ'ייסר קטנה מסירופ הסוכר במעבד מזון, עד לקבלת מרקם קרמי, אחיד וחלק. המעוניינים בגרסה האלכוהולית יוסיפו גם את הליקר.
  • 3. להוסיף קרח כתוש (בסגנון ברד), כשהיחס בין הברד למרק המלון הוא חצי – חצי.
  • 4. אפשר להוסיף כדורי אבטיח קטנים שגולפו באמצעות כף פריזיאן קטנה .
  • 5. לקשט עם עלי או תפרחת ריחן .
  • 6. ניתן לשתות את המרק או לאכול עם כף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully