- 1. למעוך את האבוקדו עם מזלג.
-
- 2. להוסיף את כל שאר המרכיבים, ללא העגבניות. יש לזכור, שעוצמת החריפות של פלפלי הצ'ילי משתנה מזן לזן, ולכן רצוי להוסיף תחילה חצי פלפל, לטעום, ולהוסיף עוד לפי הטעם.
-
- 3. לעטוף בניילון נצמד, ולצנן עד למועד ההגשה.
-
- 4. ממש לפני ההגשה יש להוסיף את העגבניות, ולערבב היטב (לא לטחון בפוד-פרוססור / מיקסר).
-
-
- * על מנת להוסיף אורך חיים לממרח, ניתן להוסיף, וכאן השמרנים יצעקו "חלילה", 200-300 מ"ל שמנת חמוצה, או גבינת קוטג'. אם אתם לא בטוחים, תוסיפו מעט לכמות קטנה של הממרח, ותחליטו אח"כ. אישית, אני מעדיף להוסיף קוטג', המעדן מעט את הטעם.