- 1. בסיר רחב יוצקים חצי כוס שמן זית ומטגנים את הבצל מספר דקות עד שהוא נעשה חום זהוב אבל לא שחור, מוסיפים את הכרישה ואת בקבוק היין הלבן ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המים הרותחים ואת שאר המרכיבים של המרק ( את חצאי השום סוחטים לתוך הנוזלים שרק הבשר של השום יוצא החוצה).
-
- 2. מבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים לחצי והמרק נהיה סמיך מעט.
-
- 3. מתקנים תיבול אם יש צורך.
-
- 4. אופן הגשה: מרדדים ריבוע עלי בצק עלים מוכן לעובי חצי ס"מ ומברישים עם מעט חלמון של ביצה.
-
- 5. לפני ההגשה מחממים תנור ל 200 מעלות ומוזגים את המרק לספלים או לצלחות חרס מכסים את פי הצלחת בבצק עלים ומדביקים עם מעט חלמון את השוליים אופים בתנור החם מאוד כ 10 דק' או עד שהבצק תופח ונהיה זהוב ומבריק מפזרים מעליו קצת גבינת פרמג'ן ועירית קצוצה ומגישים.