- 1. לפורר את הביסקוויטים עם מעט חלב ולהדק בתחתית הכוס.
-
- 2. להוציא גרידת לימון בעזרת פומפייה משני הלימונים ואת המיץ לסחוט בנפרד.
-
- 3. להקציף שמנת מתוקה לקצף יציב עם 100 גרם סוכר (לא חזק מדי) ולהניח במקרר.
-
- 4. להקציף 3 חלבונים עם 100 גרם סוכר לקצף יציב וחזק.
-
- 5. לערבב לתוך השמנת המוקצפת את החלבונים בתנועות קיפול איטיות , להוסיף את החלמונים ולבסוף להוסיף את הגרידה והמיץ לימון ולערבב יחד עד לקבלת מרקם חלק.
-
- 6. לצקת את הקציפה לתוך כוסות שוט (מעל הבסקוטים ולסדר מעל פירות יער, פטל, אוכמניות. קוביות מנגו, או כל פרי אחר מהעונה.
-
- 7 . להקפיא ולהוציא מהמקרר כשעה לפני ההגשה.