וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיגר טלה ממולא בצנוברים פיסטוק ונענע

באדיבות השף גיא רודובסקי מסעדת "צ'מפיונס"

מתכון מאת: מערכת וואלה

סיגר טלה ממולא בצנוברים פיסטוק ונענע.
סיגר טלה ממולא בצנוברים פיסטוק ונענע

מצרכים למתכון

  • ל- 5 מנות:
  • לסיגר טלה:
  • 5 עלי סיגר
  • 1/2 ק"ג בשר טלה טחון
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • צרור נענע טרייה וקצוצה
  • 50 גר' צנובר
  • 50 גר' פיסטוק חלבי מקולף
  • מלח , פלפל לבן , לפי טעם
  • מעט כמון
  • שמן לטיגון
  • חלבון ביצה טרוף
  • לסלט עגבניות פיקנטי:
  • 6-7 עגבניות טריות קצוצות
  • 4 שיני שום טריות קצוצות
  • צרור כוסברה טרייה קצוצה
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • מלח , פלפל לבן
  • שמן זית
  • מיץ לימון מ 2 לימונים

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את השום הצנובר והפיסטוק, ומטגנים עד שהכול נהיה זהוב, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות נוספות.
  • 2. מוסיפים תבלינים ומורידים מן האש ומחכים שהבשר יתקרר, מוסיפים את הנענע הקצוצה.
  • 3. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה ומניחים במרכזו מן התערובת, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לצורת סיגר עבה, מורחים מעט חלמון ביצה על הקצוות, מהדקים ומניחים במקרר.
  • 4. מכינים את סלט העגבניות: מערבבים הכול יחד ומתבלים כמה דקות לפני ההגשה.
  • 5. מטגנים את הסיגר לפני ההגשה בשמן עמוק, מתבלים את הסלט ומניחים את הסיגר עליו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully