- 1. במחבת מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את השום הצנובר והפיסטוק, ומטגנים עד שהכול נהיה זהוב, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות נוספות.
-
- 2. מוסיפים תבלינים ומורידים מן האש ומחכים שהבשר יתקרר, מוסיפים את הנענע הקצוצה.
-
- 3. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה ומניחים במרכזו מן התערובת, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לצורת סיגר עבה, מורחים מעט חלמון ביצה על הקצוות, מהדקים ומניחים במקרר.
-
- 4. מכינים את סלט העגבניות: מערבבים הכול יחד ומתבלים כמה דקות לפני ההגשה.
-
- 5. מטגנים את הסיגר לפני ההגשה בשמן עמוק, מתבלים את הסלט ומניחים את הסיגר עליו.