סיגר טלה ממולא בצנוברים פיסטוק ונענע
באדיבות השף גיא רודובסקי מסעדת "צ'מפיונס"
סיגר טלה ממולא בצנוברים פיסטוק ונענע (צילום: יח"צ)
מחשבון המרות
- ל- 5 מנות:
- לסיגר טלה:
- 5 עלי סיגר
- 1/2 ק"ג בשר טלה טחון
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- צרור נענע טרייה וקצוצה
- 50 גר' צנובר
- 50 גר' פיסטוק חלבי מקולף
- מלח , פלפל לבן , לפי טעם
- מעט כמון
- שמן לטיגון
- חלבון ביצה טרוף
- לסלט עגבניות פיקנטי:
- 6-7 עגבניות טריות קצוצות
- 4 שיני שום טריות קצוצות
- צרור כוסברה טרייה קצוצה
- 1 פלפל חריף קצוץ
- מלח , פלפל לבן
- שמן זית
- מיץ לימון מ 2 לימונים
- 1. במחבת מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את השום הצנובר והפיסטוק, ומטגנים עד שהכול נהיה זהוב, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות נוספות.
- 2. מוסיפים תבלינים ומורידים מן האש ומחכים שהבשר יתקרר, מוסיפים את הנענע הקצוצה.
- 3. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה ומניחים במרכזו מן התערובת, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לצורת סיגר עבה, מורחים מעט חלמון ביצה על הקצוות, מהדקים ומניחים במקרר.
- 4. מכינים את סלט העגבניות: מערבבים הכול יחד ומתבלים כמה דקות לפני ההגשה.
- 5. מטגנים את הסיגר לפני ההגשה בשמן עמוק, מתבלים את הסלט ומניחים את הסיגר עליו.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה