וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם חצילים מעודן

אפשר סתם לנשנש על טוסט או לחם טרי, אפשר להגיש כמצע לדג או להשתמש למאפים, כמו במתכון שבהמשך

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

חציל. דנה מלמד
חציל

מצרכים למתכון

  • 2 חצילים גדולים (רצוי בלאדי)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 120 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גר' גבינת פרומעז
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • כף מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החצילים בגריל או על אש פתוחה, קולפים ושומרים את "בשר" החצילים.
  • 2. מעבירים את "בשר" החצילים ואת כל שאר המרכיבים למעבד מזון וטוחנים לקרם חלק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully