קרם חצילים מעודן
אפשר סתם לנשנש על טוסט או לחם טרי, אפשר להגיש כמצע לדג או להשתמש למאפים, כמו במתכון שבהמשך
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חצילים גדולים (רצוי בלאדי)
- 2 שיני שום כתושות
- 120 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גר' גבינת פרומעז
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
- כף מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה
- 1. קולים את החצילים בגריל או על אש פתוחה, קולפים ושומרים את "בשר" החצילים.
- 2. מעבירים את "בשר" החצילים ואת כל שאר המרכיבים למעבד מזון וטוחנים לקרם חלק.