עוגת גזר עם צימוקים ופקאן
באדיבות בן עמי ברתיני שביט, קונדיטוריית 'בן עמי'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גר' קמח
- 160 גר' סוכר
- 100 גר' שמן
- 2 ביצים מס' 3
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית סודה לשתיה
- 120 גר' גזר מגורד דק
- קורט קינמון
- 30 גר' צימוקים
- 30גר' פקאן קצוץ
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב שמן ,סוכר ואת הגזר המגורד.
- 2. מוסיפים ביצים ומערבבים.
- 3. מוסיפים את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, תבלינים וסודה לשתיה. לבסוף מוסיפים צימוקים ופקאן.
- 4. אופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות.