פלפלים ממולאים בגבינת רוקפור או גורגונזולה
פלפלים ממולאים בגבינת רוקפור או גורגונזולה, מתכון של השף אלון גונן ממסעדת אל-בריו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6-8 פלפלים אדומים או צהובים
- גבינת רוקפור או גורגונזולה
- חסה, רוטק, עלי בזיליקום (וכל עלים ירוקים שיש לכם)
- פירות העונה: אגס, שזיף, מנגו לפי טעם אישי
- לרוטב:
- כוס שמן זית משובח
- כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות דבש תמרים
- 2 כפות בלסמי
- 1 כף חרדל חלק
- 1 כף חרדל גרגירים
אופן ההכנה
- 1. למלא פלפל בגבינה המעודפת עליכם ולהניח על הגריל למספר שניות או בטוסטר אובן במידה ואין גריל עד שהגבינה מתחילה לבעבע קלות.
- 2. לסדר על צלחת הגשה סלט של עלי בייבי, עלי חסה ולחתוך רבע אגס ורבע שזיף או מנגו או תות שדה לרצועות דקות ולהניח על הסלט, לצקת מעט רוטב סלט.
- 3. לסדר את הפלפלים על הסלט שעורבב עם הרוטב ולהגיש כמנה ראשונה.