וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלים ממולאים בגבינת רוקפור או גורגונזולה

פלפלים ממולאים בגבינת רוקפור או גורגונזולה, מתכון של השף אלון גונן ממסעדת אל-בריו

מתכון מאת: מערכת וואלה

פלפלים ממולאים בגבינת רוקפור.
פלפלים ממולאים בגבינת רוקפור

מצרכים למתכון

  • 6-8 פלפלים אדומים או צהובים
  • גבינת רוקפור או גורגונזולה
  • חסה, רוטק, עלי בזיליקום (וכל עלים ירוקים שיש לכם)
  • פירות העונה: אגס, שזיף, מנגו לפי טעם אישי
  • לרוטב:
  • כוס שמן זית משובח
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות דבש תמרים
  • 2 כפות בלסמי
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1 כף חרדל גרגירים

אופן ההכנה

  • 1. למלא פלפל בגבינה המעודפת עליכם ולהניח על הגריל למספר שניות או בטוסטר אובן במידה ואין גריל עד שהגבינה מתחילה לבעבע קלות.
  • 2. לסדר על צלחת הגשה סלט של עלי בייבי, עלי חסה ולחתוך רבע אגס ורבע שזיף או מנגו או תות שדה לרצועות דקות ולהניח על הסלט, לצקת מעט רוטב סלט.
  • 3. לסדר את הפלפלים על הסלט שעורבב עם הרוטב ולהגיש כמנה ראשונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully