פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בראוניז גבינה

      באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      בראוניז גבינה (יח
      בראוניז גבינה (יח"צ , אריה ויסמין)

      מצרכים

      • לבצק:
      • 200 גר' סוכר
      • 100 גר' חמאה
      • 1 ביצה
      • 2 כוסות קמח
      • 1 כפית אבקת אפייה
      • לשכבת הבראוניז:
      • 180 גר' חמאה
      • 200 גר' שוקולד מריר
      • 200 גר' סוכר
      • 4 ביצים
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 100 גר' קמח תופח
      • קורט מלח
      • לשכבת הגבינה:
      • 50 מ"ל חלב
      • 120 גר' שוקולד לבן
      • 375 גר' גבינה 5%
      • 1/3 כוס סוכר
      • 4 ביצים
      • 2 כפות גדושות קמח תפו"א
      • לפירורים:
      • ¼ כוס סוכר
      • 1 כוס קמח
      • ½ כפית אבקת אפיה
      • 25 גר' חמאה
      • 1 חלמון

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
      • 2. מרדדים בתבנית ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
      • 3. ממיסים את החמאה בסיר.
      • 4. מוסיפים שוקולד מריר וסוכר.
      • 5. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים.
      • 6. מעבירים את הבלילה מעל הבצק האפוי, ואופים כ- 12 דקות.
      • 7. מכינים את שכבת הגבינה: ממיסים את השוקולד עם החלב.
      • 8. מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח. מאחדים עם תערובת השוקולד.
      • 9. יוצקים על שכבת השוקולד ואופים 20 דק' נוספות.
      • 10. מכינים את הפירורים: מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
      • 11. מפזרים על הגבינה ואופים עוד 15 דקות עד שמזהיב.

      עוד מתכוני קינוחים

      בראוניז גבינה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -