- 1. לחתוך את הקולורבי והשומר לחתיכות בינוניות בגודלן. להשאיר בקערה. לשטוף היטב את הצנוניות ולפרוס לרבעים או למידה אחרת שמתחשק לכם.
-
- 2. מפלטים בזהירות את התפוז, את המיץ שנשאר מפעולה זאת מוזגים ישר לתוך כוס ועל הדרך נהנים ממנת ויטמין נהדרת. פורסים את הצ'ילי לטבעות ומפרידים מעט מצרור השמיר. את הפיסטוק הקלוי שומרים בקופסא סגורה על מנת שיישאר פריך וטעים.
-
- 3. להרתיח את כל מרכיבי המרינדה, לטעום ולקרר. כשקר לחלוטין למזוג את המרינדה על הקולורבי והשומר. להשהות שעתיים.
-
- 4. מסננים את הירקות מהמרינדה ובקערת ערבוב מתבלים את כל מרכיבי הסלט במיץ לימון טרי, שמן זית עדין ואיכותי מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס גס.