וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנדיב צלוי במייפל וטימין

מתכון מאת: אסף גרניט, מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • ל-3 מנות:
  • 3 ראשי אנדיב מחולקים לעלים
  • למרינדה:
  • 200 מ"ל מייפל
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • כף טימין קצוץ טרי (רק עלים)
  • כף זעתר קצוץ טרי
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח ים

אופן ההכנה

  • 1. חוצים כל עלה לאורך ומשרים במרינדה ל-20 דקות.
  • מעבירים למגש טפטוף כדי שלא יישאר יותר מידי מייפל.
  • 2. צולים על גריל פתוח כ-10 דקות, או כרבע שעה בתנור שחומם ל-200 מעלות.
  • 3. כשהעלים חמים מעבירים אותם שוב למשרה.
  • 4. מגישים כתוספת לאנטרקוט, סלמון או עוף צלוי (התוספת גם משמשת כרוטב לבשר).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully