שסק טרי עם קרם שסק וגבינת קממבר
השילוב בין פרי לגבינה הוא פשוט מושלם. השסק והאפרסק משתדכים מושלם עם גבינת עיזים. במתכון הזה בחרתי בשסק שאני מאד אוהב, אבל אפשרי בהחלט להמיר אותו לטובת האפרסק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 15 שסק
- 1/4 כוס שמן זית סורי
- 4 פרוסות גבינת קממבר
- חופן עלי ארוגולה
- 1/2 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
אופן ההכנה
- 1. במעבד מזון טוחנים היטב 10 שסק עם כף שמן זית לקבלת מחית. מעבירים את המחית במסננת על מנת לקבל קרם חלק.
- 2. פורסים את השסק לקוביות גסות ומפזרים על קרם השסק. מניחים על השסק את גבינת הקממבר ומסדרים מעל את עלי הארגולה והצ'ילי.
- 3. מזליפים עוד שמן זית, מלח ופלפל שחור.