סלט ירוק עם שסק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- חסה
- ארוגולה
- 3 מלפפונים בקליפה פרוסים
- אבוקדו בשל פרוס
- פלפל ירוק פרוס דק
- חופן עלי נענע
- 1/2 קילו שסק קלוף וחצוי
- לרוטב:
- 6 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ לימון
- כף חומץ בלסמי
- כף שמיר קצוץ
- מלח ופלפל שחור גרוס גס
- כפית סוכר
אופן ההכנה
- 1. בקערה גדולה ושטוחה מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
- 2. מערבלים את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומקפיצים בעדינות. מגישים מיד.