- 1. ממיסים 250 ג' מהסוכר במחבת עד שהוא הופך לקרמל
- מוסיפים מים בכדי להגיע למרקם של סירופ.
-
- 2. יוצקים את הסירופ לתוך כוסית שטוחה (עדיף חד פעמית) מעט כ- 3 מ"מ גובה מהכוסית וממתינים שיתקשה.
-
- 3. בינתיים מרתיחים את השמנת והזותא והחלב, מוסיפים 250 ג' סוכר. ממיסים ג'לטין על המחבת בתוספת 50 מ"מ עד שהג'לטין הופך למרקם אחיד ונוזלי. יוצקים את הג'לטין לתוך החלב והשמנת.
-
- 4. מוציאים את גבעולי הזותא לבנה ושופכים את כל הבלילה לתוך הכוסיות. נותנים להתקרר ומכניסים למקרר
-
- 5. מכינים את הרוטב: מערבבים הכל ומוספים חצי כף קורנפולור מומס.
-
- 6. מניחים את הרוטב במרכז הצלחת, עליו הופכים את הפנקוטה שתונח על הרוטב ומעטרים במעט פירות יער.