- 1. פורסים את החציל לפרוסות דקות (לאורך), מושכים בשמן זית ואופים עד שמשחים.
-
- 2. מכינים את תערובת המילוי: מעבדים במעבד מזון את מיקס האגוזים הקלויים. מצרפים את הגבינות מהקשה לרכה: בולגרית, צפתית ומסקרפונה. מערבבים ומוסיפים את עשבי התיבול. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
-
- 3. לוקחים עלה של חציל ושמים עליו כפית גדושה של המלית ומגלגלים.
-
- 4. מכינים את הסלסה: קולים פלפלים צהובים ואדומים, מצננים בתוך שקית נילון ומסירים קליפה וזרעים.
-
- 5. מספיגים מעט את הפלפלים בנייר או מגבת וקוצצים היטב.
-
- 6. קוצצים את הבצל ומעבירים למעבד מזון עם שום, פלפל אדום ונענע.מעבדים 10 שניות.
-
- 7. מצרפים את הפלפלים, מלח ופילפל שחור גרוס. מוסיפים גם שמן זית ולימון. מעבדים בפולסים מספר שניות עד לקבלת סלסה הומוגנית.