חציל פרמז'ן
מנה ראשונה בסגנון איטלקי מאת אבי שקרל, שף מסעדת בליני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אחת:
- 1 חציל בינוני
- 50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
- 50 גרם גבינת עמק מגורדת
- כוס קמח
- 2 ביצים
- שמן לטיגון
- רוטב עגבניות
אופן ההכנה
- 1. חותכים את החציל לפרוסות בעובי כ- 1.5 ס"מ.
- 2. שוברים את הביצים לקערה וטורפים היטב.
- טובלים את פרוסות החציל בבלילת הביצים , ולאחר מכן טובלים בקמח.
- 3. מטגנים את פרוסות החציל המקומחות , ומסדרים על צלחת לאחר הטיגון.
- 4. בוזקים מעל החצילים את רוטב העגבניות שחומם לפני כן , מפזרים מעל את הגבינות ומכניסים להקרמה בתנור או בגריל.