סלט קפרזה קל להכנה
סלט קפרזה בסגנון איטלקי מאת אבי שקרל, שף מסעדת בליני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אחת:
- 1 כדור גבינת מוצרלה בפאלו (כדור כ- 100 גרם)
- 2 כפות חומץ בלסמי משובח
- 2 כפות שמן זית
- 1 עגבניה בינונית ויפה
- מלח
- פלפל
- עלי בזיליקום לקישוט
אופן ההכנה
- 1. את כדור המוצרלה חותכים ל- 5 פרוסות , בעובי 1 ס"מ כל אחת , חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי 1 ס"מ כל אחת.
- 2. על צלחת מסדרים לסרוגין פרוסות עגבניה ובניהן פרוסות מוצרלה. בין הפרוסות מוסיפים את עלי הבזיליקום.
- 3. בוזקים מעל שמן זית , חומץ בלסמי , מלח ופלפל ומגישים מיד.