פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט קפרזה קל להכנה

      סלט קפרזה בסגנון איטלקי מאת אבי שקרל, שף מסעדת בליני

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט קפרזה (ShutterStock)
      סלט קפרזה (ShutterStock)

      מצרכים

      • חומרים למנה אחת:
      • 1 כדור גבינת מוצרלה בפאלו (כדור כ- 100 גרם)
      • 2 כפות חומץ בלסמי משובח
      • 2 כפות שמן זית
      • 1 עגבניה בינונית ויפה
      • מלח
      • פלפל
      • עלי בזיליקום לקישוט

      אופן ההכנה

      • 1. את כדור המוצרלה חותכים ל- 5 פרוסות , בעובי 1 ס"מ כל אחת , חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי 1 ס"מ כל אחת.
      • 2. על צלחת מסדרים לסרוגין פרוסות עגבניה ובניהן פרוסות מוצרלה. בין הפרוסות מוסיפים את עלי הבזיליקום.
      • 3. בוזקים מעל שמן זית , חומץ בלסמי , מלח ופלפל ומגישים מיד.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות