וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קפרזה קל להכנה

סלט קפרזה בסגנון איטלקי מאת אבי שקרל, שף מסעדת בליני

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט קפרזה. ShutterStock
סלט קפרזה

מצרכים למתכון

  • חומרים למנה אחת:
  • 1 כדור גבינת מוצרלה בפאלו (כדור כ- 100 גרם)
  • 2 כפות חומץ בלסמי משובח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 עגבניה בינונית ויפה
  • מלח
  • פלפל
  • עלי בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. את כדור המוצרלה חותכים ל- 5 פרוסות , בעובי 1 ס"מ כל אחת , חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי 1 ס"מ כל אחת.
  • 2. על צלחת מסדרים לסרוגין פרוסות עגבניה ובניהן פרוסות מוצרלה. בין הפרוסות מוסיפים את עלי הבזיליקום.
  • 3. בוזקים מעל שמן זית , חומץ בלסמי , מלח ופלפל ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully