וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ביצים משודרג עם אספרגוס וקרם פרש

שף עומר מילר ממסעדות "שולחן" ו-"חדר אוכל" לוקח מתכון פשוט של סלט ביצים, ומשדרג אותו בעזרת כמה אספרגוסים, חמאה, ושתי כפות קרם פרש שמחברות הכל יחדיו.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

סלט ביצים. ברני ארדוב
סלט ביצים

מצרכים למתכון

  • 2 ביצים
  • 2 כפות קרם פרש
  • 1 כפית בצל ירוק קצוץ
  • 1 כפית בצל סגול קצוץ
  • 1 כף אפונת גינה
  • מעט עלי שמיר
  • 2 אספרגוס
  • 1 שן שום
  • 1 כפית חמאה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עמוק וקטן מרתיחים מים עם מעט מלח. מחליקים לתוך הסיר את הביצים ומודדים בדיוק 6 וחצי דקות. את הביצים מעבירים מיד למי קרח לעצירת הבישול.
  • 2. בקערה מערבבים את הקרם פרש, הבצלים, האפונה והשמיר. מתבלים במלח פלפל.
  • 3. בסיר אחר עם מים רותחים ומלח חולטים ל-1/2 דקה את האספרגוס ומעבירים למי קרח.
  • 4. קולפים את הביצים בזהירות ובוצעים אותן בזהירות. מסדרים בצלחת את הקרם פרש, מעליו את הביצים.
  • 5. במחבת עם חמאה מאדים את השום ואת האספרגוס ומעבירים ישר לצלחת ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully