פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים (ברני ארדוב)
      רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 250 גר' קמח לבן
      • 2 כפות קקאו
      • 2 כפות אבקת סוכר
      • 2 כפות נוטלה
      • 2 ביצים
      • למילוי:
      • 100 גר' שוקולד לבן
      • 50 מ"ל שמנת מתוקה
      • 4 כפות מסקרפונה
      • 10 דובדבנים קצוצים
      • לרוטב:
      • 1 גביע שמנת חמוצה
      • ½ כוס דובדבנים קצוצים
      • 2 כפות אבקת סוכר
      • 50 גר' שוקולד מריר
      • 50 מ"ל שמנת מתוקה
      • ביצה טרופה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון. אם הוא דביק מידי, מוסיפים קמח. אם הוא יבש, מוסיפים מעט מים פושרים.
      • 2. מכינים את המילוי: ממיסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה. מוסיפים מסקרפונה ואת הדובדבנים.
      • 3. פותחים את הבצק לדף ארוך ודק במכונת פסטה על מספר 6.
      • 4. מברישים מחצית הבצק בביצה טרופה.
      • 5. מניחים כפית מהמילוי על הצד שהברשנו בביצה ומכסים בדף הפסטה היבש.
      • 6. מהדקים היטב בעזרת האצבעות מסביב למילוי וקורצים עיגולים או לבבות או איזו צורה שבוחרים.
      • 7. מבשלים את הרביולי במים רותחים כ-5 דקות.
      • 8. מערבבים את חומרי הרוטב ומשטחים על צלחת הגשה.
      • 9. ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה ומזלפים על רוטב השמנת והדובדבנים. מניחים מעל את הרביולי המבושלים וזורים אבקת סוכר.
      • 10. לוקחים ביס ועושים שלום בית.

      מתכונים נוספים

      רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -