רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים. ברני ארדוב
רביולי שוקולד לבן עם דובדבנים

מצרכים

  • 250 גר' קמח לבן
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות נוטלה
  • 2 ביצים
  • למילוי:
  • 100 גר' שוקולד לבן
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות מסקרפונה
  • 10 דובדבנים קצוצים
  • לרוטב:
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • ½ כוס דובדבנים קצוצים
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 50 גר' שוקולד מריר
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • ביצה טרופה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון. אם הוא דביק מידי, מוסיפים קמח. אם הוא יבש, מוסיפים מעט מים פושרים.
  • 2. מכינים את המילוי: ממיסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה. מוסיפים מסקרפונה ואת הדובדבנים.
  • 3. פותחים את הבצק לדף ארוך ודק במכונת פסטה על מספר 6.
  • 4. מברישים מחצית הבצק בביצה טרופה.
  • 5. מניחים כפית מהמילוי על הצד שהברשנו בביצה ומכסים בדף הפסטה היבש.
  • 6. מהדקים היטב בעזרת האצבעות מסביב למילוי וקורצים עיגולים או לבבות או איזו צורה שבוחרים.
  • 7. מבשלים את הרביולי במים רותחים כ-5 דקות.
  • 8. מערבבים את חומרי הרוטב ומשטחים על צלחת הגשה.
  • 9. ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה ומזלפים על רוטב השמנת והדובדבנים. מניחים מעל את הרביולי המבושלים וזורים אבקת סוכר.
  • 10. לוקחים ביס ועושים שלום בית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully