- 1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון. אם הוא דביק מידי, מוסיפים קמח. אם הוא יבש, מוסיפים מעט מים פושרים.
-
- 2. מכינים את המילוי: ממיסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה. מוסיפים מסקרפונה ואת הדובדבנים.
-
- 3. פותחים את הבצק לדף ארוך ודק במכונת פסטה על מספר 6.
-
- 4. מברישים מחצית הבצק בביצה טרופה.
-
- 5. מניחים כפית מהמילוי על הצד שהברשנו בביצה ומכסים בדף הפסטה היבש.
-
- 6. מהדקים היטב בעזרת האצבעות מסביב למילוי וקורצים עיגולים או לבבות או איזו צורה שבוחרים.
-
- 7. מבשלים את הרביולי במים רותחים כ-5 דקות.
-
- 8. מערבבים את חומרי הרוטב ומשטחים על צלחת הגשה.
-
- 9. ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה ומזלפים על רוטב השמנת והדובדבנים. מניחים מעל את הרביולי המבושלים וזורים אבקת סוכר.
-
- 10. לוקחים ביס ועושים שלום בית.