- 1. בקערה מערבבים את המלח והמים. מוסיפים את החלב והשמנת, תוך כדי ערבוב מוסיפים קמח, חמאה, דבש ושמרים ולשים בעזרת הידיים עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
-
- 2. יוצרים מהבצק כדור עגול, מניחים במרכז הקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים ל-40 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
-
- 3. מוציאים את הבצק למשטח מקומח, ומרדדים את לעובי של 4-5 מ"מ. בעזרת גלגלת משוננת חותכים את הבצק לאורכו ולרוחבו ליצירת מעויינים באורך ורוחב של 7-8 ס"מ.
-
- 4. בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון. כשהשמן חם זורקים לתוכו את מעוייני הניוקו ומטגנים בערך כדקה מכל צד עד שהם מתנפחים ומזהיבים.
-
- 5. מניחים את הניוקו על גבי נייר סופג.
-
- 6. כשהניוקו מוכן, חוצים אותו במרכז וממלאים בכל מה שמתחשק מגבינות וריבות ועד לנקניקים. התוצאה היא סנדביצ'ים קטנים ומושלמים.