- 1. מכינים את הבצק: מערבבים קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים את הביצים ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים מים בהדרגה, עד שמתקבל בצק חלק ואחיד. (לעיתים יש צורך בפחות מ1/4 כוס ולעיתים מעט יותר). עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
-
- 2. מכינים רוטב תותים: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למעבד מזון וטוחנים. מעבירים לסיר קטן ומבשלים על סף רתיחה, כ10 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט. בוחשים מידי פעם ושומרים שלא יישרף.
-
- 3. "מקמחים" משטח עבודה באבקת סוכר. מרדדים את הבצק לעלה דקיק (רצוי במכונת פסטה אך אפשר גם בעזרת מערוך). מחלקים את העלה ל2.
-
- 4. מברישים עלה אחד במעט ביצה טרופה. מניחים כפית קטנה של ממרח נוטלה עבור כל רביולי.
-
- 5. מכסים את גבעות הנוטלה עם עלה הבצק השני ומהדקים סביב גבעות הנוטלה בעזרת האצבעות.
-
- 6. קורצים עיגולים בעזרת קורץ קטן או כוסית קטנה מאד. אפשר גם לחתוך ריבועים או משולשים בעזרת סכין.
-
- 7. מרתיחים מים עם קורט מלח ומבשלים את הרביולי כ4 דקות. מסננים.
-
- 8. ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים קלות את הרביולי עד הזהבה קלה.
-
- 9. להרכבת המנה: יוצקים רוטב תותים לצלחת עמוקה ועליו מניחים ערמת רביולי. זורים אבקת סוכר בנדיבות.