- 1. במעבד מזון לשים את מרכיבי הבצק מספר דקות. מוציאים למשטח מקומח ומעבדים ביד עד קבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לכשעתיים במקרר.
-
- 2. מכינים את המילוי: מניחים את השוקולד בקערה ומוזגים מעל את השמנת המתוקה. מניחים את הקערה על בן מארי (מעל סיר מים רותחים) כשתי דקות. לאחר שהשוקולד נמס מורידים מהאש ומערבבים את השוקולד עם השמנת עד להסמכה. מעבירים למקרר.
-
- 3. מכינים את הרוטב: מחממים שמנת מתוקה, גרידת לימון ומקל וניל על אש נמוכה עד לאיחוד. בקערה נפרת מניחים את השוקולד הלבן.
-
- 4. מוזגים את תערובת השמנת מעל לשוקולד הלבן ומערבבים עד שמתאחד.
-
- 5. מוציאים את הבצק מהמקרר. מרכיבים את הרביולי: בעזרת מכונת פסטה "פותחים" את הבצק, עד לדרגה 6. מכינים שתי רצועות ארוכות של בצק. פורשים את הרצועה התחתונה. מחלקים לריבועים. מניחים כף רוטב שוקולד במרחקים שווים. טובלים את היד במים ומציירים עיגול מעל המילוי להדבקה מיטבית. מניחים מעל את רצועת הבצק העליונה וסוגרים היטב, קורצים עם קורצן עיגולי רביולי.
-
- 5. מבשלים בסיר עם מים רותחים עם מעט מלח כשתי דקות או עד שהרביולי צפים. מסננים.
-
- 6. במרכז צלחת מניחים מעט רוטב שוקולד לבן ומעל מניחים רביולי ומגישים.