- 1. מכינים את הסירופ: מבשלים על להבה נמוכה את החומרים, עד קבלת נוזל סמיך מעט.
-
- 2. מכינים את העוגה: מערבבים היטב את הקמח, הקוקוס והסולת.
-
- 3. בקערה גדולה מקציפים את הביצים עד לקבלת קצף תפוח ויפה.
-
- 4. בזילוף עדין ואיטי מוסיפים את השמן ואחריו את הדבש, תוך הקצפה איטית.
-
- 5. מוסיפים בבת אחת את תערובת הקמח ומקציפים רק עד קבלת מסה אחידה.
-
- 6. מעבירים לתבנית עגולה, משומנת ומקומחת היטב.
-
- 7. אופים בתנור מחומם מראש ל- 175 , אחרי 20 דקות מנמיכים חום ל-160 ואופים עוד 30 דקות.
-
- 8. בודקים את העוגה- מכניסים קיסם ומוודאים שהוא יבש. אם הוא יוצא רטוב: לאפות עוד כמה דקות.
-
- 9. מוצאים את העוגה ומניחים להצטנן 20 דקות לפחות.
-
- 10. מפזרים על העוגה את הסירופ.
-
- 11. מכסים ומניחים לספוג את הנוזלים שלוש שעות לפחות.
-
- 12. אפשר לפזר מעט קוקוס או אבקת סוכר מלמעלה.