- 1. בקערה גדולה מערבבים ¾ כוס סוכר, תה, דבש, חלמונים, קינמון, ציפורן ומלח עד שאין גושים.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים אבקת אפיה, סודה לשתיה, קמח ואגוזים ולאחר מכן מוסיפים את התערובת שנוצרה לחומרים הרטובים.
-
- 3. מקציפים את החלבונים. כשמתקבל קצף להוסיף ¼ כוס סוכר ולהמשיך להקציף עד שהקצף הופך גמיש.
-
- 4. להוסיף את הקצף לבצק בתנועות סיבוביות ולצקת לתבניות מאפינס מסיליקון או לתבנית משומנת גודל 26.
-
- 5. לאפות בחום בינוני, כ-180 מעלות למשך שעה. אפשר לבדוק מוכנות המאפה ע"י קיסם. העוגה מוכנה כאשר צבעה חום והקיסם נקי.
-
- 6. להוציא מהתבניות אחרי צינון.