מתכונים חמים

מאפינס מדבש

במיוחד לכבוד חג ראש השנה, הקונדיטורית אורית מורן אופה מאפינס בגדלים אישיים, בעלי טעמים מתקתקים עם נגיעות של דבש, תה וקצת קינמון.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

מאפינס דבש לראש השנה של אורית מורן;

מחשבון המרות

מצרכים

  • כוס סוכר
  • כוס תה חזק
  • כוס שמן
  • כוס דבש
  • 3 חלמונים
  • כפית קינמון
  • 1/2 כפית ציפורן
  • קורט מלח
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית סודה לשתייה
  • ½ 3 כוסות קמח
  • חצי כוס אגוזים קצוצים דק
  • 3 חלבונים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מערבבים ¾ כוס סוכר, תה, דבש, חלמונים, קינמון, ציפורן ומלח עד שאין גושים.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים אבקת אפיה, סודה לשתיה, קמח ואגוזים ולאחר מכן מוסיפים את התערובת שנוצרה לחומרים הרטובים.
  • 3. מקציפים את החלבונים. כשמתקבל קצף להוסיף ¼ כוס סוכר ולהמשיך להקציף עד שהקצף הופך גמיש.
  • 4. להוסיף את הקצף לבצק בתנועות סיבוביות ולצקת לתבניות מאפינס מסיליקון או לתבנית משומנת גודל 26.
  • 5. לאפות בחום בינוני, כ-180 מעלות למשך שעה. אפשר לבדוק מוכנות המאפה ע"י קיסם. העוגה מוכנה כאשר צבעה חום והקיסם נקי.
  • 6. להוציא מהתבניות אחרי צינון.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully