- 1. מכינים את הבצק: שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד לקבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
-
- 2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מערבבים בקערה שמן זית, דבש, טימין, מלח ופלפל. מוסיפים את פרוסות הבטטה ומערבבים. מעבירים לתבנית וצולים עד שהבטטות צלויות.
-
- 3. מרדדים את הבצק לעלה עגול בעובי של 1/2 ס"מ בערך. ומרפדים תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ס"מ גם בדפנות.
-
- 4. מערבבים בקערה שמנת מתוקה, ביצים, קמח, מלח ופלפל.
-
- 5. ממיסים במחבת גדולה את החמאה ומקפיצים את התרד 2 דקות.
-
- 5. מניחים על הבצק את פרוסות הבטטה, התרד החלוט, פירורי הרוקפור והקשקבל המגוררת. מפזרים את הפיסטוקים.
-
- 6. יוצקים את תערובת השמנת והביצים על הקלתית ואופים בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.