- 1. מקציפים את הביצים וארבע כפות סוכר במיקסר עד שמתקבל קרם תפוח ובהיר. מוסיפים בהדרגה תוך ערבול את החמאה המומסת, הקמח, קמח תפוחי האדמה, האגוזים והחלב. מוציאים את קערת המערבל ומוסיפים לתוכה את קוביות האפרסקים. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. משמנים בנדיבות בחמאה תבנית אינגליש קייק (או אחרת, עמוקה מספיק). בוזקים לתוכה את פירורי הלחם ומנערים. מעבירים לתבנית את הבצק ומשטחים. בוזקים מעל את שתי כפות הסוכר הנותרות.
-
- 3. אופים שלושת-רבעי שעה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שפני העוגה משחימים קלות. מגישים עם מעט ריבה בצד.